همیشه کیفیت خدمات + پشتیبانی حرفه ای + جلب رضایت مشتریان اولویت های ماست

خانه / آموزش واتساپ / آموزش گام به گام غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک
آموزش واتساپ

آموزش گام به گام غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

اطلاعات

دسته بندی: آموزش واتساپ

اشتراک گذاری اطلاعات شبکه اجتماعی واتساپ در فیس بوک یکی از دیگر چند ویژگی هایی است که به تازگی این کمپانی به کاربران خود ارایه کرده است .در واقع به واسطه این قابلیت شما می توانید اطلاعات واتساپ خود را نظیر پروفایل و…به فیسبوک خود ارسال نمایید .ما در این مقاله قصد داریم به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیسبوک بپردازیم .پس بنابراین با کیوگرام همراه باشید.

مقدمه 

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت جالب توجه در اختیار کاربران قراره گرفته است که با استفاده از این قابلیت اطلاعات واتساپ شما در فیسبوک شما به اشتراک گذاشته می شود یا به عبارت بهتر تمامی فعالیت ها و اطلاعات شما از واتساپ به طور خودکار و اتوماتیک به فیسبوک شما ارسال می شود .اما جدای از قابل توجه و جالب بودن این قابلیت و چگونگی انجام این امر عده بسیار زیادی از کاربران از انجام این امر ناراضی هستند و در پی راهی برای غیر فعال کردن این قابلیت هستند اما خبر خوب  اینکه خوشبختانه واتساپ برای این امر هم راه حلی تدارک دیده است که می توانید به راحتی و تنها با چند لمس انجام این امر را متوقف نمایید .بهتر است بدانید که این امر چه در سیستم عامل های اندوریدی و آی او اس قابل انجام است ،ما در این مقاله هر چه را که لازم است در این مورد بدانید را به شما عزیزان ارایه می کنیم پس تا انتهای مطلب با کیوگرام همراه باشید .

آموزش گام به گام غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

اگر شما هم جز آن دسته از کاربرانی هستید که با خواندن مطلب فوق به غیر فعال کردن قابلیت ذکر شده ترغیب شده و یا به هر دلیل دیگری تمایل به انجام این کار دارید مراحل ذکر شده را به ترتیب طی کنید .لازم به ذکر است که آموزش تصویری زیر مربوط به سیستم عامل آی او اس است اما انجام این امر در اندوروید هم تفاوت زیادی با آی او اس ندارد.

مرحله اول:در ابتدا و پیش از هر چیز در ابتدای کار اپلیکیشن واتساپ را اجرا نمایید.
مرحله دوم :وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
مرحله دوم :پس از ورود به تنظیمات اکنون گزینه Account را انتخاب نمایید.
مرحله سوم :پس از به انجام رساندن مراحلی که فوق ذکر کردم حالا گزینه Share My Account Info را لمس کنید.

مرحله چهارم :اگر مراحل فوق را به درستی طی کرده باشید حالا دپنجره کشویی برای شما نمایان می شود، در این قسمت نیز شما باید گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.
چنانچه شما مراحل فوق را به درستی طی کرده باشید هم اکنون قابلیت ذکر شده در دستگاه آی او اس شما غیرفعال گردیده است .اما چنانچه سیستم عامل تلفن همراه شما اندروید است هم کافیست که همان مراحل ذکر شده را به انجام رسانده و سپس در نهایت کار تیک گزینه Share my account info را بردارید.

از این که تا پایان این آموزش نیز با گروه کیوگرام همراه بودید از شما عزیزان بسیار سپاسگزارم و امیدوارم که مطلب فوق برای شما مفید واقع شده باشد.

 

منبع: خرید لایک


باکس دانلود

درباره ی دیانا

مـــــــــــــــن آمــــــده ام کــــــــــــه نـــاز بـــــــــــنیاد کـــنم !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *