کیوگرام بزرگترین مرجع ارائه فالوور اینستاگرام | لایک ایسنستاگرام | ویو اینستاگرام به صورت فیک و واقعی
همیشه کیفیت خدمات + پشتیبانی حرفه ای + جلب رضایت مشتریان اولویت های ماست

خانه / آموزش واتساپ / چگونه امنیت خود را در واتساپ افزایش دهیم
آموزش واتساپ

چگونه امنیت خود را در واتساپ افزایش دهیم

شبکه اجتماعی  واتس‌اپ یک اپلیکیشن چند منطوره برای تلفن همراه می‌باشد که به کاربران خود اجازه می‌دهد پیام‌های خود را بدون صرف هزینه‌ی پیامک ارسال کرده و یا به اشتراک بگذارند . این اپلیکیشن  برای سیستم‌عامل‌های اندروید، ویندوز فون، ios و سیمبین در دسترس و قابل اجرا است.
شاید برای شما جالب باشد که آگاه باشید که تنظیمات گوناگونی در شبکه اجتماعی واتس‌اپ وجود دارد که شما می‌توانید آن‌ها را به نفع حریم خصوصی و امنیت شخصی خود در سیستم‌عامل IOS متغییر سازید .

غیر فعال نمودن حالت ذخیره اتوماتیک فایل‌های مدیا یا عکس و ‌ویدیو 

شبکه اجتماعی  واتس‌اپ به طور خودکار  و اتوماتیک تمامی عکس‌ها و ویدیوهایی که دریافت می‌ نمایید را در گالری تلفن همراه شما ذخیره می‌کند. واضح و آشکار است که همه ما تمایل داریم عکس‌ها و ویدیو‌ها را در داخل خود برنامه ببینیم، اما کسی علاقه‌ای ندارد تا حافظه گوشی به سرعت زیادی پر شود و سرعت و کارایی تلفن همراه وی افت کند، ممکن است که شما مخاطب و یا به عبارت بهتر ممبر گروهی شده باشید که در روز صدها فیلم و عکس در آن به اشتراک گذاشته می‌شود.
بنابراین چنانچه شما تمایل به غیرفعال کردن این قابلیت دارید باید ابتدا به منوی تنظیمات اپلیکیشن رجوع کرده و سپس با وارد شدن به بخش Chat Settings” و‌لمس گزینه “Save Incoming Media” این قابلیت را غیر فعال نمایید .

غیر فعال کردن قابلیت پیش نمایش پیام‌ها

هیچ تفاوتی نمی‌کند از اپلیکیشن واتس‌اپ بر روی چه نوع سیستم‌عاملی استفاده می کنید ، بهتر است بدانید که این اپلیکیشن به‌طور کاملا پیش‌فرض پس از نصب ،پیام‌های دریافتی شما را در قالب یک اعلانیه برای شما نمایش می‌دهد، کاربران بسیاری هستند که با این عملکرد کاملا مخالفند و‌به هیچ وجه تمایل ندارند که دیگران بتوانند حتی به صورت اتفاقی هم این اعلان ها را بخوانند.
برای غیرفعال نمودن پیش‌نمایش و یا اعلان پیام‌های دریافتی در اپلیکیشن کاربردی  واتس‌اپ ، به قسمت تنظیمات برنامه مراجعه کرده و پس از ورود به بخش Notifications گزینه Show Preview را غیر فعال نمایید . بدین ترتیب دیگر متن در پیش‌نمایش داده نخواهد شد.

انتشار موقعیت کنونی شما

یکی دیگر از قابلیت‌های بسیار مهم  اپلیکیشن  واتس‌اپ امکان مکان‌یابی کاربران این شبکه است، به این صورت که اعضای این شبکه اجتماعی می‌توانند مکان دیگر کاربران را از قبیل زمان حضور در این شبکه مجازی پیدا نموده و بدین نحو ه بسیاری از کاربران بدون اینکه خودشان مطلع باشند، تحت تعقیب قرار گیرد البته بهتر است این نکته را یادآور شوم که تا زمانی که خود کاربر دکمه نمایش مکان‌یابی و چی‎پی‎اس تلفن همراه خود را روشن نکند انجام این امر عملی نخواهد بود .
در هنگام چت کردن با لمس آیکون فِلِش و بعد از آن Share Location، این قابلیت را فعال خواهد شد، اما چنانچه این پروسه طی نشود ، مکان حضور شما با هیچ‌کس اشتراک گذاری گذاشته نخواهد شد.

بیشتر بخوانید:   آموزش بکاپ گیری از محتوای اپلیکیشن واتساپ در سرویس گوگل درایو

پشتیبان گیری مدوام

به این نکته نیز اشاره کنم که شبکه اجتماعی واتس‌اپ به‌طور اتوماتیک از تمام تاریخچه فعالیت‌ها و اطلاعات شما در سرورهای خود فایل پشتیبان تهیه می‌ نماید . اما چنانچه به انجام این امر تمایلی ندارید برای غیر فعال کردن این امکان باید مسیر “Settings” > “Chat Settings” > “Chat Backup” را عملی نمایید تا از این پس اژ اطلاعات شما فایل پشتیبان تهیه نگردد.

از اینکه تا پایان مطلب با کیوگرام همراه بودید از شما سپاسگزارم.

 

منبع: کیوگرام | فالوور اینستاگرام | لایک اینستاگرام | فالوور فیک | لایک ایرانی

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 1 رای - میانگین: 5٫00 از 5 )
Loading...

باکس دانلود

درباره ی دیانا

مـــــــــــــــن آمــــــده ام کــــــــــــه نـــاز بـــــــــــنیاد کـــنم !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *